Logo sonnen

sonnen – gør din rene energifremtid mulig, i et fællesskab.

sonnenCommunity

Afdækker potentiale, udnytter muligheder og udvikler bæredygtige energiløsninger: For os er motivation og innovation synonyme og rangerer øverst på listen.

I 2010 begyndte vores rejse i en lille by i Sydtyskland. Drevet af ønsket om at skabe en ren og overkommelig energifremtid for alle udviklede vores grundlæggere Christoph Ostermann og Torsten Stiefenhofer det første sonnenBatterie. På et tidspunkt, hvor solenergi kun forsynede nettet, skabte de et system, der giver husholdningerne mulighed for at gemme og forbruge deres selvgenererede energi, dag og nat. I dag er vi globalt førende inden for energilagringsløsninger med kontorer i Tyskland, Italien, Storbritannien, USA og Australien. Vi har gjort det til vores formål at udfordre det eksisterende energisystem, så vores kunder og partnere over hele verden kan nyde en ren, pålidelig og overkommelig energifremtid gennem de smarte løsninger, vi tilbyder. Fra Grønland til New Zealand genereres, deles og forbruges solenergi med vores produkter.

sonnen GmbH Wildpoldsried

Hvad der begyndte som en batteri designet til at løse problemet med overskydende solproduktion, er vokset til et sofistikeret økosystem af energiproduktion, opbevaring og distribution, der hjælper med at løse nutidens komplekse energi- og miljøudfordringer.  Vores løsninger er skræddersyet til behovene på hvert enkelt marked. Bygget med tysk teknik kombineret med lokal opfindsomhed og produceret i Australien, USA og Tyskland, leveres vores produkter lokalt, hvilket reducerer vores CO2-aftryk.

Hver dag arbejder vi på intelligent sammenkobling af vores produkter og tjenester for at levere dokumenterede resultater på vores forskellige markeder. Og vi har sat et nyt benchmark i at omdanne det eksisterende energisystem fra rent centraliserede kraftværker til decentraliserede, netværksbaserede virtuelle kraftværker med ren energi baseret på vores revolutionerende sonnenVPP-software. 

sonnenVPP

Antallet af mennesker, der bruger sonnen-produkter vokser hver dag. Vi kalder dem sonnen-fællesskabet. Alligevel er de meget mere end bare "brugere". De er visionære mennesker, der deler et fælles mål: ren, pålidelig og overkommelig energi for alle. For første gang er mennesker kernen i energisystemet. Enhver, der deltager, gør samfundet stærkere. Denne gode cyklus fører til øget produktion og anvendelse af vedvarende energi generelt. En sand win-win: for den enkelte og fællesskabet. 

sonnenCommunity

Vi mener, at bæredygtig energi bør være tilgængelig for alle. Sammen med stærke og kompetente partnere er det lykkedes os at bringe titusinder af sonnenBatterier ind i vores sonnen-fællesskabsmedlemmers hjem. Dette har ikke alene sparet hvad der svarer til 212,000 tons CO2 – det skaber også nye muligheder for hver eneste dag for skridt for skridt at gøre vores vision til virkelighed.

Stærke partnere med stærke værdier: Sonnen har været en del af Shell Renewables and Energy Solutions siden 2019. Shell understøtter sonnens vision om ren, pålidelig og prisbillig energi til alle. Sammen sigter de to virksomheder mod at udvikle en fremtid for ren energi på en bæredygtig og skalerbar måde ved hjælp af teknologier med de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder og fokus på ekspertise i partnerskab – for os, for dig, for planeten.