Logo sonnen
sonnenCommunity mennesker i en række

Vi er forbindelsen til en bæredygtig fremtid for energi.

Antallet af mennesker, der bruger sonnen-produkter vokser hver dag. Vi kalder dem sonnen-fællesskabet. Alligevel er vi meget mere end bare "brugere". Vi er visionære mennesker, som deler et fælles mål: Ren, pålidelig og økonomisk overkommelig energi for alle. Vi er pionerer inden for ren energi: Vi er prosumers, da vi bruger energi, som vi selv genererer. Vi er forbundet, så enhver person, der deltager, gør sonnen-fællesskabet stærkere, herunder dig.

Energiomstilling for alle. Med alle.

Du kan vente på forandring ovenfra. Eller tage din energifremtid i dine egne hænder. Ligesom folk i sonnen-fællesskabet, der bruger sonnen-produkter til at realisere et fælles mål: Ren, pålidelig og overkommelig energi for alle. Skab din egen strøm fra solen, og brug den til at beskytte dit hjem og dit samfund mod strømafbrydelser. Sæt dig selv fri fra stigende omkostninger for traditionelle energileverandører. Deltag i den energirevolution, som giver alle mulighed for at høre til. Fordi vi sammen ikke kun er stærkere – sammen er vi fremtiden for energi.

 

✓ være forbundet for at bruge ren elektricitet

✓ blive stærkere med alle, der går med

✓ forme vores egen energifremtid nu – i dag

Hvad forbinder os? Renere energi. Og et fælles mål.

Vi er en gruppe visionærer, der står i spidsen for energirevolutionen, og alle er velkomne til at være med. Ved at opbygge et fællesskab er vi ikke kun stærkere, men vi er også fremtidens energi. Over hele verden, fra Danmark til Tyskland, Spanien og Italien, Australien og USA, er vi, sonnenCommunity, allerede i gang med aktivt at forme en fremtid med ren energi.

video preview
sonnenCommunity

Og hvordan bliver jeg medlem af sonnen-fællesskabet?

Medlem er faktisk ikke den rigtige måde at sige det på. Sonnen-fællesskabet er ikke eksklusivt, fordi vi mener, at energiens fremtid vedrører os alle. Enhver, der bruger et sonnen-produkt, er en del af sonnen-fællesskabet og kan få gavn af dets mange fordele. Men fordelene ved et stadig mere rent og bæredygtigt energisystem har indflydelse på at reducere CO2-udledningen, hvilket er til gavn for alle. Så enkelt er det. Efterhånden som fællesskabet vokser, bliver det stærkere og bedre, hvilket har stor indflydelse på verden.

Hvordan fungerer fællesskabet?
sonnenCommunity - en verden af sonnen med produkter

Det nuværende energisystem synes forældet? Bliv i stedet en del af fremtidens energi.

Hvis alle i sonnen-fællesskabet skulle mødes ét sted, ville vi have brug for en hel del plads. Det er derfor, vi alle mødes virtuelt i min sonnen. Her kan vi se, hvor meget selvgenereret elektricitet vi har brugt, individuelt og som gruppe. Også hvor meget vi har delt inden for sonnen-fællesskabet samt virkningen på det større miljø. Og hvor fællesskabet vokser i forskellige dele af verden.

✓ Overblik i realtid

✓ Overblik over tidligere ydelser

✓ Overblik over alle oplysninger om sonnenBatterie

sonnen app på ipad