Logo sonnen
sonnenCommunity

sonnenCommunity

Energi: vedvarende. Fællesskab: uerstatteligt. Antallet af mennesker, der bruger sonnen-produkter, fortsætter med at vokse. Vi kalder dem sonnenCommunity, fordi vi er mere end 'brugere'. Vi stræber efter ren og billig energi til alle.

Energiomstilling for alle. Med alle.

Du kan vente på forandring ovenfra. Eller tage din energifremtid i dine egne hænder. Ligesom folk i sonnen-fællesskabet, der bruger sonnen-produkter til at realisere et fælles mål: Ren, pålidelig og overkommelig energi for alle. Skab din egen strøm fra solen, og brug den til at beskytte dit hjem og dit samfund mod strømafbrydelser. Sæt dig selv fri fra stigende omkostninger for traditionelle energileverandører. Deltag i den energirevolution, som giver alle mulighed for at høre til. Fordi vi sammen ikke kun er stærkere – sammen er vi fremtiden for energi.

 

✓ være forbundet for at bruge ren elektricitet

✓ blive stærkere med alle, der går med

✓ forme vores egen energifremtid nu – i dag

Og hvordan bliver jeg medlem af sonnen-fællesskabet?

Medlem er faktisk ikke den rigtige måde at sige det på. Sonnen-fællesskabet er ikke eksklusivt, fordi vi mener, at energiens fremtid vedrører os alle. Enhver, der bruger et sonnen-produkt, er en del af sonnen-fællesskabet og kan få gavn af dets mange fordele. Men fordelene ved et stadig mere rent og bæredygtigt energisystem har indflydelse på at reducere CO2-udledningen, hvilket er til gavn for alle. Så enkelt er det. Efterhånden som fællesskabet vokser, bliver det stærkere og bedre, hvilket har stor indflydelse på verden.

Hvordan fungerer fællesskabet?
sonnenCommunity

Download den nye sonnen App!

Tag kontrollen og styr, hvordan du vil bruge din rene energi til at styrke dit liv derhjemme.

1. Få mere indsigt med Datatilstand

2. Find ud af, hvordan du bidrager til en fremtid med ren energi

3. Administrer, hvordan du vil beskytte dit hjem i en energisituation

sonnenApp